Novation Launchkey 61 MK3
27.432.000 تومان
میدی کنترلر نویشن مدل Launchkey 61 MK3
- پدهای بزرگتر و حساستر
- نرمافزارها و پلاگینهای کاربردی
- کلاویههای حساس به ضربه
- سازگار با اکثر برنامههای میزبان
- مدهای جدید Chord ،Arpeggiator ،Mutate و Custom
میدی کنترلر نویشن Novation Launchkey 61 MK3
چه قصد راهاندازی کلیپهای خود را در نرمافزار Ableton Live داشته باشید یا بخواهید با سایر برنامههای میزبان کار آهنگسازی را تجربه کنید در هر حال به کنترلر یکپارچه و ساده و هماهنگ با نرمافزار خود احتیاج دارید تا اینگونه تمامی مراحل ساخت موسیقی را به خوبی کنترل کنید که در حال حاضرتمامی این خصوصیات در میدی کنترلر Novation Launchkey 61 MK3 در دسترس است.
ورژنهای قبلی این میدی کنترلر بسیار پرفروش بوده است و شرکت نویشن سومین نسل میدی کیبورد Launchkey را براساس بازخوردی که از کاربرانی که از ورژنهای قبلی Novation Launchkey 61 MK3 استفاده کرده بودند طراحی و تولید میکند. این میدی کنترلر دارای مدهای Scale و Chord و همینطور آرپژیاتور (arpeggiator) قدرتمند، پدهای بزرگ حساس به ضربه است که علاوه بر همه اینها قابلیت پاسخگویی آن را بهبود داده است و حالا بهتر و روانتر کار میکند به همین دلیل هر ایدهای که به ذهنتان برسد را خیلی راحت و سریع میتوانید تولید کنید.
مدهای جدید Scale
میدی کنترلر Novation Launchkey 61 MK3 دارای 8 مد Scale جدید است که باعث جذابیت این میدی کنترلر شده است. در زمان کار در هر صورت مجبور هستید تا از این مدها استفاده کنید. شکی نیست که داشتن اطلاعات در مورد تئوری موسیقی در هر شرایطی به شما کمک میکند، اما با ارائه سومین نسل Launchkey بدون اینکه اطلاعاتی در مورد تئوری موسیقی داشته باشید میتوانید به راحتی یک بیس لاین جذاب در مد Mixolydain یا سولوی گوش نواز در مد Dorian خلق کنید. زمانی که کلاویههای میدی کنترلر Novation Launchkey 61 MK3 را فشار میدهید، مدهای Scale آنها را به نتهایی گامی که انتخاب کردهاید منتقل میکنند. شما فقط نت تونیک و گام مورد نظر خود را انتخاب و سپس شروع به اجرا یا نواختن میکنید. اصلا اهمیتی ندارد که چقدر به نوازندگی کیبورد مهارت دارید چرا که نحوه ساخت این میدی کنترلر به شکلی است که در زمان کار به مرور زمان خیلی راحت میتوانید توانایی خود را در نوازندگی کیبورد ارتقا دهید و شاهد پیشرفت خود باشد حتی اگر هیچی اطلاعاتی از موسیقی نداشته باشید.
مدهای جدید Chord، Arpeggiator و Mutate
مدهای Chord کلاویهها و پدهای Launchkey MK3 را به یک کنترل Surface تعاملی برای کشف ایدههای موسیقایی تبدیل میکنند به طوری که هر نتی که اجرا میکنید به صورت آهنگین و هارمونیک شنیده میشود. Arpeggiator این امکان را به شما میدهد تا ایدههایی که در ذهن دارید را امتحان کنید و خیلی سریع و راحت موسیقیهای بی عیب و نقض بسازید. مد Custom این امکان را فراهم میکند تا عملکرد Launchkey خود را به صورت سفارشی تنظیم کنید تا به تمامی کنترلها، مسیریابی MIDI، رنگ پد و سایر موارد تسلط کامل داشته باشید.
مد جدید Custom
مد Custom ارتباط بین کنترلر و نرمافزار را ساده میکند و در زمان کار قدرت بیشتری به شما میدهد. این مد با استفاده از ابزار بر پایهی مرورگر Novation Components قابل برنامهریزی است و به شما امکان شخصی سازی کردن Launchkey را میدهد و آن طور که میخواهید میتوانید کنترلهای را به پارمترهای مختلف اختصاص دهید و مسیر پیامهای میدی را مشخص کنید و رنگبندی پدها را تغییر دهید و سایر تنظیمات مورد نظر را اعمال کنید.
قابلیت اتصال Launchkey 61 MK3 به تجهیزات اکسترنال
اگر از تجهیزات اکسترنال همراه با یک کانکشن 5 پین MIDI DIN استفاده میکنید، میدی کنترلر Novation Launchkey 61 MK3 تمامی نیازهای کارتان را به طور کامل برطرف میکند. میتوانید سینتی سایزر سختافزاری و دستگاههای خود را به تجهیزاتی که دارید وصل کنید و هرچیزی را از طریق Launchkey کنترل کنید. مدلهای نسل قبلی Launchkey این ویژگی و خصوصیت را نداشتند و باعث خوشحالی است که شرکت نویشن این قابلیت را در میدی کنترلر Novation Launchkey 61 MK3 قرار داده است.
میدی کنترلر Launchkey 61 MK3 با پدهای بزرگتر و حساس تر
پلتفرم Launchkey همیشه اکسپرشن موزیکال را در نظر داشته است و شرکت Novation با تولید MK3 در این زمینه یک قدم جلوتر رفته است. پدهای حساس به ضربه و بزرگتر Launchkey 61 MK3 به شما این امکان را میدهند تا بر روی داینامیکها کنترل بیشتری داشته باشید، در حالی که هشت دکمه چرخشی ثابت در زمان اجرا امکان کنترل را فراهم میکنند به اینسترومنتهای نرمافزاری شما جان تازهای بخشیده است. این میدی کنترلر با نرمافزار Ableton Live به صورت کاملا یکپارچه کار میکند و دارای یک دکمه اختصاصی جهت فعال کردن قابلیت Capture MIDI میباشد. علاوه بر این، کنترلهای click، quantize، track arm و looping امکان کنترل سریع و راحتتر را به شما میدهند.
میدی کنترلر MK3 ویژه Ableton و مخصوص کار با نرم افزارهای میزبان DAW
بسیاری از نوازندگان از نرمافزار Ableton استفاده میکنند و به خاطر سهولتی که میدی کنترلر نویشن مدل Launchkey 61 MK3 در روند کارشان ایجاد میکند آن را بسیار دوست دارند. دلیل آن این است که شرکت نویشن کنترلهای Launchkey را طوری طراحی کرده است که سریع و یکپارچه با نرمافزارAbleton Live ادغام میشود. تمام کنترلهای این میدی کنترلر را میتوانید به هر پارامتری که میخواهید اختصاص دهید. اگر از نرمافزار میزبان (DAW) استفاده میکنید، میدی کنترلر Novation Launchkey 61 MK3 فورا با آن برنامه هماهنگ میشود. Launchkey با نرمافزارهای Logic و Reason کاملا هماهنگ است و از طریق پروتکل HUI میتواند با نرمافزارهایی مثل Studio One، Cubase و Pro Tools ارتباط برقرار میکند.
Launchkey 61 MK3 ؛ میدی کنترلری کاربر پسند
شما چه در ابتدا مسیر یادگیری موسیقی باشید یا یک فرد حرفه ای در این حوزه باشید در هر حال میدی کنترلر Launchkey 61 MK3 یک گزینه ایدهآل در مسیر یادگیری و کاری شما خواهد بود. در کنار این کنترلر مجموعهای قدرتمند از نرمافزارهای حاوی اینسترومنتهای مجازی، پلاگینها، و بستههای سمپل که شامل نرمافزارهایی چون Ableton Live 10 Lite، Spitfire Audio LABS Expressive Strings، XLN Audio Addictive Keys، Klevgrand R0Verb و DAW Cassette و AAS Session Bunble میباشد؛ تشکیل شده است. میدی کنترلر Launchkey 61 تمام چیزهایی که برای کار خود نیاز دارید را در اختیارتان قرار میدهد و خیلی سریع و راحت به محض دسترسی به این میدی کنترلر میتوانید بلافاصله ساخت موسیقی خود را شروع کنید.
خصوصیات و ویژگی های میدی کنترلر Novation Launchkey 61 MK3
- این میدی کنترلر برای نرمافزار Ableton Live بهینه شده است و میتوانید به تمام کنترلهایی که نیاز دارید خیلی سریع دسترسی پیدا کنید
- میتواند خیلی سریع با بیشتر نرمافزارهای میزبان هماهنگ شود
- دارای 61 کلاویه حساس به ضربه با استایل سینتی سایزر است
- دارای صفحه نمایشی در ابعاد 2*16 است که کاملا خوانا است
- دارای 16 پد تمام رنگی حساس به ضربه است
- شامل ویلهای pitch bend و modulation است
- دارای 5 دکمه چرخشی و اسلایدرهایی در ابعاد 9*45mm است
- دارای سوکت خروجی 5-pin MIDI است
- شامل دکمههای Arm/select ، دکمههای Octave up/down، دکمههای Play/Stop/Record/loop و همچنین دکمههای track، دکمههای Capture MIDI/quantize/click/undo میباشد
- با زدن یک دکمه به راحتی به ویژگی Capture MIDI در نرمافزار Ableton دسترسی پیدا میکنید
- شامل دکمههای Device select/device و Arp/scale/fixed chord است
- آرپژیاتور قدرتمند این میدی کنترلر باعث ارتقا سطح کیفیت ملودیهای شما میشود
- مدهای Scale کلاویهها و پدها را به نتهایی که در گام انتخابی شما قرار دارد، انتقال میدهد
- این میدی کنترلر شامل یه مد chord (fixed، scale و user) است که به شما این امکان را میدهند تنها با زدن یک کلاویه آکورد مورد نظر را اجرا کنید
- شامل چهار مد Custom است که برای ساختن تنظیمات کنترل منحصربه فرد برای انواع مختلف تنظیمات استودیویی یا اجرا زنده به کار میرود
- شامل سوکت USB B و اسلات امنیتی Kensington است
- شامل سوکت جک 1.4 اینچی پدال sustain میباشد
- برق این میدی کنترلر از طریق اتصال به USB تامین میشود. این محصول همراه با آداپتور ارائه میشود.
- این میدی کنترلر شامل کابلهای USB A و USB B میباشد
- همچنین این محصول همراه با نرمافزارهای پرطرفدار در حوزه موسیقی عرضه شده است.
محتویات نرم افزار
- نرمافزار میزبان Ableton Live 10 Lite DAW
- Spitfire Audio LABS Expressive Strings (ویژه دارندگان میدی کنترلر Launchkey MK3)
- انتخاب شما ابزار XLN Addictive Keys همراه با ثبت محصول
- شامل Klevgrand R0Verb و DAW Cassette است
- AAS Session Bundle
برند | |
---|---|
نوع اتصال |
USB 2.0 |
تعداد کلاویه |
61 |
نوع کلاویه |
Synth action |
تعداد پد |
16 |
نوع پد |
پدهای بک لایت دار حساس به شدت ضربه |
رنگ پد |
RGB |
تعداد ناب |
8 |
ورودی پدال |
1x 1/4" (sustain) |
حساسیت به شدت ضربه |
دارد |
منبع تغذیه |
USB Bus powered |
NOVATION
معرفی برند نویشن
درباره NOVATION
Novation Digital Music Systems Ltd یک تولید کننده تجهیزات موسیقی بریتانیایی است که در سال 1992 توسط Ian Jannaway و Mark Thompson با عنوان Novation Electronic Music Systems تاسیس شد. امروزه این شرکت در ساخت میدی کنترلرها (دارای صفحه کلید یا دارای پد)، سینتی سایزرهای دیجیتال و آنالوگ و کارت صدا تخصص دارد. در حال حاضر، محصولات نوویشن عمدتاً در چین تولید می شوند.
اولین محصول تجاری Novation که در سال 1992 منتشر شد، Novation MM10 بود، یک کیبورد کنترلر قابل حمل با باتری و با کلاویههای سایز استاندارد پیانویی، که برای استفاده به همراه Yamaha QY10 طراحی شده بود. این بر اساس دستگاهی به نام MidiCon بود که هرگز منتشر نشد و اولین کنترل کننده سخت افزاری بود که این شرکت به تولید رساند. MM10 همراه با QY10 مسلماً اولین work station موسیقی مدرن قابل حمل را تشکیل می دهد.
در سال 1993 این شرکت Novation Bass Station را منتشر کرد. Bass Station تحت تأثیر Roland TB-303 Bassline، یک سینتی سایزر کوچک قابل حمل که به عنوان یک دستگاه مکمل در کنار دیگر سازها طراحی شده است که از کنترلرهای دیجیتال و DCO آنالوگ به همراه کنترلهای LFO و استفاده از فیلترهای متنوع برای استفاده سینتی سایزر استفاده کرد.
فناوری اصلی مدلسازی صدای آنالوگ ASM در سال 1995 با درام استیشن معرفی شد که ماشین درامهای رولند TR-808 و TR-909 را با استفاده از تکنولوژی دیجیتال صداهای اصلی را مدلسازی کرد.
اولین مدیر فنی نوویشن کریس هاگت بود که سینتی سایزرهای Wasp و OSCar را طراحی کرد و سیستم عامل Akai S1000 را نوشت. زمانی که برای Akai کار می کرد، به بنیانگذاران Novation نیز مشاوره و پشتیبانی می داد، و در طراحی Bass Station و درام استیشن مشارکت داشت. او از آن زمان تاکنون مشاور این شرکت بوده و در طراحی بسیاری از محصولات این شرکت نقش داشته است.
سوپرنوا که در سال 1998 منتشر شد، یک سینتی سایزر پلی فونیک با طراحی rack-mounted در ابعاد 3U با پولی فونی 16+ و عملکرد چند تیمبرال بود، یکی از ویژگی های مهم این دستگاه رسیدن به صدای بسیار شفاف و حجیم به همراه کنترلهای متنوع می باشد. با یک سنتی سایزر چند تیمبرال امکان پذیر است. Supernova و جانشین آن، SuperNova II، توسط طیف وسیعی از هنرمندان از جمله Orbital، ATB، The Faint، Sin، Jean Michel Jarre و A Guy Called Gerald استفاده شده است.
در روزهای اولیه این کمپانی، کارش را با تولید کنترلرها و سینتی سایزرها آغاز کرد و در قدم بعدی کارت صداهایی با رابط USB اضافه نمود و در سال 2004، X-Station را به سبد محصولات خود اضافه نمود. این کمپانی قصد داشت تا تمام ابزار تولید موسیقی را برای استفاده یک موزیسین در هنگام کار با کامپیوتر شخصی خود به همراه میکروفون و مانیتورینگ فراهم سازد.
اغلب میدی کنترلرها دارای صفحه کلید نبودند، اما از تعداد زیادی از نابها، پدها و اسلایدرها استفاده می کردند با معرفی سری SL در سال 2005، به همراه مکمل Novation Automap که یک سیستم نرم افزاری که به صورت خودکار رابط بین کنترلر و نرم افزار بود را به بازار عرضه نمود.
Automap تا به امروز به پیشرفتهای زیادی رسیده و حتی در iOS نیز قابل استفاده است. در آگوست 2004، Novation توسط Focusrite Ltd خریداری شد و به یک شرکت تابعه به نام Novation Digital Music Systems Ltd تبدیل شد.
یک میدی کنترلر بدون صفحه کلید به نام Novation Launchpad در سال 2009 با شبکه ای 8×8 از دکمه های نورانی بزرگ راه اندازی شد که می توانست برای فعال کردن صداها، حلقه ها، جلوه ها و سایر پارامترها، ابتدا در ارتباط با برنامه اجرای موسیقی زنده Ableton استفاده شود. Launchpad یکی از اولین کنترلکنندههای عملکرد مبتنی بر شبکه بود و این حوزه در دورههای بعدی گسترش یافت تا به یک جنبه مهم از بازار سختافزار موسیقی الکترونیک تبدیل شود. در حال حاضر 3 نسخه از این محصول وجود دارد، Launchpad، Launchpad Pro و Launchpad Mini که در بین دو محصول برتر Novation قرار نداشت.
این شرکت در سال 2010 با عنوان Novation Dicer اقدام به تولید کنترلرهای DJ کرد، و در سال 2011، Novation Twitch را به بازار عرضه نمود که به جای jak از صفحههای لمسی که قابلیت کنترل بیشتری داشته استفاده نمود. از آن زمان تولید این محصول متوقف شده است.
با ترکیب تکنولوژیهای مختلف در Novation و فناوریهای پیشرفته در این کمپانی محصولاتی بسیار پرکاربردی مانند Ultranova و Mininova وارد بازار شده است.
طیف وسیعی از سبکهای موسیقی الکترونیکی از جمله گروهی مانند Pendulum، آهنگساز فرانسوی ژان میشل ژار، استیو هیلیر از Dubstar و گروه موسیقی Orbital استفاده می شود.
ارسال رایگان به سراسر ایران
خرید های بالای یک میلیون تومان به سراسر ایران رایگان میباشد
نحوه ارسال
- ارسال در تهران برای کالاهای سبک توسط پیک و کالاهای حجیم مانند پیانو توسط خودرو ارسال می شود.
- ارسال به شهرستان ها توسط پست ، تیپاکس و یا بابری انجام می شود.
- حمل و نصب پیانو در تهران رایگان بوده ، اما هزینه ارسال پیانو به شهرستان ها بر عهده مشتری می باشد.
جعفری –
سلام
من چند سالی میشه که از میدی کنترلر Novation Launchkey 61 MK3 استفاده می کنم ولی خیلی وقته که احساس می کنم بعضی از کلاویه های میدی کنترلرم پیش از حد سفت شده چرا اینطوری شده؟ باید بفرستم برای تعمیر یا خودم می تونم حلش کنم؟
برخورداری –
این یه میدی کوچیک و جمع و جور هست که جای زیادی نمیگیره و به صورت اتوماتیک به برنامه میزبان متصل میشه همچنین پدها و کلاویه های او نسبت به تاچ حساس هستن و از نظر کارایی کیفیت خوبی هم داره