میکروفنهای دینامیک: چگونه کار می کنند؟
به طور کل میکروفنها به دو دسته تقسیم می شوند: میکروفنهای دینامیکی و میکروفنهای کاندنسر
میکروفنهای کاندنسری دارای کپسولهای شارژی هستند که بر اساس الکترواستاتیک کار می کنند، میکروفنهای دینامیکی از طریق مبدلهای الکترودینامیک پسیو فعالیت می کنند. کار با میکروفنهای پویا نسبتا ساده است. در داخل کپسول میکروفن، آهنربا میدان مغناطیسی ایجاد می کند که یک سیم پیچ القایی کوچک و متحرک را در بر دارد و به یک دیافراگم متصل است، زمانی که امواج صوتی وارد میکروفن می شود، به دیافراگم فشار وارد می شود که باعث حرکت سیم پیچ و ایجاد ولتاژ ناشی از میدان مغناطیسی می شود. سپس ولتاژ حاصل با استفاده از ترانسفورماتور افزایش می یابد و به صورت سیگنال mic-level از میکروفن خارج می شود.
مزایای میکروفنهای دینامیک
میکروفنهای دینامیکی حتی از میکروفنهای مدرن کاندنسری دقیق و انواع میکروفنهای تخصصی، ویژگیهای بیشتری برای ارائه دارند. فقدان مدار برق فعال و طراحی نسبتا ساده آنها باعث می شود میکروفنهای پویا در دسته محصولات ارزان قرار گیرند. در عین حال، این مدار بسیار قوی تر از انواع مبدلهای دیگر است و برخی از میکروفنهای پویا، مانند SM57 Shure، به دلیل مقابله با مشکلات، افسانه ای هستند. میکروفنهای پویا مانند Sennheiser 441 نسبت به میکروفنهای کاندنسر از کیفیت صدای بالاتری برخوردارند و صدا را با جزئیات دقیق تری به گوش می رسانند. میکروفنهای کاندنسر صداهای با فرکانس پایین را از راه دور دریافت می کنند اما میکروفن دینامیک نسبت به صداهای دور حساسیت کمتری دارد و ایزوله طبیعی را برای شما فراهم می کند.
چرا از میکروفن دینامیک استفاده کنیم؟
میکروفنهای پویا کاربردهای بسیاری داند، در ادامه چند مورد از رایج ترین آنها را بیان می کنیم. میکروفنهای دینامیک برای انواع خاصی از وکالها، به ویژه آنهایی که صدای قوی دارند، عالی هستند. این یکی از دلایل محبوبیت میکروفنهایی مانند E-V RE20 در استودیوهای پخش است، که نویز مانند صدای جیر زدن صندلیها یا کیلیکهای کیبورد را ضبط نمی کند.
صدای متمرکز میکروفنهای پویا، مانع ضبط صداهای انعکاسی در اتاق می شوند. یکی از کاربردهای میکروفن دینامیک، ضبط صدای گیتار آکوستیک است، صدای ساز رکورد می شود اما صدای انگشتان گیتاریست که روی سیمها می لغزد، را نمی گیرد. در نهایت، میکروفنهای دینامیکی از تحمل سطح فشار صدا بالاتری نسبت به کاندنسرها برخودار اند، بنابراین آنها یک انتخاب عالی برای کابینتهای گیتار، درام و از این قبیل سازها هستند.
انواع میکروفن دینامیک
دو نوع میکروفن پویا در بازار موجود است: میکروفنهای با سیم پیچ متحرک و میکروفنهای ریبون، گر چه برخی افراد نمی دانند ریبونها زیر مجموعهای از میکروفنهای پویا هستند. میکروفن نوع سیم پیچ متحرک در دو دسته دیافراگم بزرگ یا کوچک تقسیم می شوند اما در میکروفنهای کاندنسر تفاوت کمی بین اندازه دیافراگم وجود دارد. به طور معمول، هر چه دیافراگم بزرگتر باشد، فرکانس هدف پایین تر است. میکروفن دینامیک با دیافراگم بزرگ، مانند Sennheiser MD 421 II و AKG D112 MKII، برای تام، باس، کیک درام و آوازهای مردانه عالی هستند. به عنوام مثال میکروفن DW Moon Mic، که در آن دیافراگم بر روی مخروط بلندگو قرار دارد، برای ضبط صدای باس درامز عالی است. اکثر میکروفنهای پویا مانند Audix i5 و میکروفنهای enCORE 100 جز مدلهای با دیافراگم کوچک به حساب می آیند و به طور کلی برای طیف گستردهای از کاربردها مناسب هستند. اگر نمی دانید چه میکروفنی را انتخاب کنید می توانید با مهندسان فروش تماس بگیرید، آنها به شما کمک می کنند تا میکروفن مناسب با نیازهای خود را پیدا کنید.